steamnumbertwo

Melyek a póker különböző változatai?

Az erős kézzel való fogadás és a gyenge kézzel való összecsukás általános szabály, amelyet követni kell. Fontolja meg a közösségi kártyákat, a lyukkártyákat és az általuk létrehozott lehetséges kombinációkat. A fogadást megelőzően értékelje a kéz erejét. Kezek erejének értékelése. Ebben az esetben minden elveszíthető. Pot Limit Texas Hold’em. Lehet, hu.poker-4all.com hogy még a készpénz A fő különbség a Pot Limit és a klasszikus játék között az, hogy valóban használhatja a személyes bankrollját a fogadáshoz.

Ez a változás a klasszikus játék „nem korlátozott” verziója óta jött. Tudjon meg többet a Hold’em pókerről olyan könyvek olvasásával, mint a Hold’em Poker For Dummies, Play Money Poker Rules Ha még soha nem játszott Texas Hold’em, akkor kövesse az utasításokat ebben a könyvben, és akkor képes lesz játszani ezt a változatot a póker. A fő különbség közöttük az alkalmazott szabályok. A póker különböző változatai vannak, amelyeket a világ minden tájáról játszanak.

Ez a könyv megtanítja, hogyan kell hold’em pókerezni. A tétet ante-nak nevezik. A játék megkezdéséhez legalább két nagy tétnek kell lennie, amelyeket kis és nagy tétnek neveznek. A kezed elején meg kell tenned a tétet a játék megkezdéséhez. Amikor a kereskedő megmutatja az összeget, el kell döntenie, hogy meg szeretné-e ellenőrizni (átadni) a tétet vagy felhívni a tétet (emelni a tétet). Amikor fogad egy kezet, az osztónak egy bizonyos számú másodpercbe telik, hogy kiszámítsa a tétet, és mutassa meg az asztalra.

Ha a nagy vakban nőtt fel, ez valójában segíthet a kezedben. Ne feledje, ha te vagy az első, aki felhívja, akkor egy nagy potot kaphat, és gyakran lehet fogadni egy szinte kényszerített túlpárra. Normális kézben, ha van egy erős kéz, meg kell hajtani bármilyen emelést, de ha blöfföl, meg akarja kényszeríteni őket, hogy hívja a gyenge kéz, így van némi hajtott tőke, láthatja, ha megpróbálják hajtani, és veszik az esélyeiket egy másik kézzel, vagy fogadnak, és meg lehet hívni őket egy erős kéz.

Ha a játék során beszélnek, lehetséges, hogy a legjobb kártyákat kihagyhatják. Ezért kell csendben maradniuk. Amikor beszélnek, ellenfeleik láthatják őket, és lehetőséget kapnak arra, hogy kihasználják a helyzetet. Ez egy nagyon fontos szabály, hogy kövesse, mert a beszélgetés elvonja őket a játék. Poker játékosok nem beszélhetnek a játék során. Nagyon ajánlom, hogy ha azt tervezi, hogy játszani a helyi kaszinóban vagy az interneten, akkor lesz szükség, hogy tagja legyen a helyszínen játszani, és regisztráljon velük.

A könyv végén szerepeltem egy szakaszt, amely a legjobb pókeroldalak listáját tartalmazza az online pókerhez.